piektdiena, 2014. gada 28. februāris

Izlietotie produkti februārī.

Šomēnes izlietojās ļoti maz, jo lielāko februāra daļu mēs visi noslimojām un citu vēlmju kā iedzert karstu tēju un ieritināties zem segas, nebija.

1) Cococare Argana eļļa - pirku iherb.com lai taisītu maskas matiem.
2) Pien SPA putas sejas mazgāšanai - kaut kā mēs nesadraudzējāmies un šīs putas no ilgākas stāvēšanas sabojājās (?), tām parādījās saskābusi smaka.
3) Schwarzkopf OSiS+ līdzeklis aizsardzībai pret karstumu taisnojot matus - mans favorīts! Pirkšu vēl un vēl, tiesa sagaidīšu izstādi. :) Atsauksme >šeit<.
4) Real Techniques Stippling Brush - visi jau lasīja par to kā šīs sabojātās otas vietā es ieguvu jaunu. Kas neizlasīja, laipni lūdzu uz >šejieni<.
5) Nivea eļļa matiem - jau otrais iepakojums un pirkšu vēl. Tiešām palīdz matiem ātrāk augt. Šo eļļu es arī jaucu maskā.
6) Чистая Линия krēms nagiem - atsauksme >šeit<.

6 komentāri:

  1. Žēl ka ar otiņu tā ir noticis, labi, ka to ir apmainījuši!

    AtbildētDzēst
  2. Kāda bija tā argāna eļļa? (Un kāda smarža? Negribās atkal nopirkt argāna eļļu, kas smaržo pēc caurejas (kā gadījās ar planeta organica eļļu. Laba iedarbība, bet tās smakas dēļ....nu nē)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smaržas vispār izteiktas nebija. Tā ir pati lētākā iherb, nekā īpaša.

      Dzēst
    2. Vispār argana eļļa, cik tīrā veidā smaržota, nesmaržo ne pēc kā praktiski. Acīmredzot, tai Planeta Organica eļļai bija piemaisīts, kas klāt jau. :)

      Dzēst
  3. Vai esi mēģinājusi argana eļļu smērēt pa taisno matu galos, seruma vietā? Nebūtu traki taukaini?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es smērēju pa taisno saknēs :))) Ar 2-3 mazgāšanam izmazgājas.

      Dzēst