pirmdiena, 2013. gada 1. jūlijs

Garnier Olia, tonis 9.0 atsauksme un foto


Arī es biju viena no 100 laimīgajām, kura, piedaloties Garnier akcijā iekš Facebook, ieguva sava īpašumā bezmaksas matu krāsu. Tā kā visgaišākais, ko man uzrādīja tabula, bija tonis 9.0, tad ar šo krāsu krāsoju matus mammai, jo pati lietoju toņus 11 vai 12.  Tālāk fotogrāfijas no visa procesa, pirms un pēc.

Saturs:
Ikdienā matus mammai krāsoju pati, profesija atļauj, tāpēc zinu, ka ar vienu toni cauri netikšu. Šoreiz krāsojām tumšākas šķipsnas ar citu krāsu un visu pārējo pamattoni ar Garnier Olia.
Lielākais Garnier Olia krāsas plus, bija tas, ka tai nav izteiktas ķīmiskas smaržas, tai ir salīdzinoši patīkams aromāts, bet ja sāk to smaržot, tad var just, ka tā degunā kodošā, ķīmiskā smarža tomēr ir jūtama. Tāpēc lietojam šo krāsu tāpat, bez papildus smaržošanas.
Krāsas sajaukšana
Nedaudz ne pa tēmu, bet ar šo krāsu, krāsoju šķipsniņas galvas augšdaļā.

PIRMS
Manai mammai ir plāni un ļoti pūkaini mati, mani sāk palikt tieši tādi paši. :((

PĒC
Manuprāt mums sanāca diezgan patīkams tonis. Pārliecinājos, ka pareizi izdarīju, ka nekrāsoju savus matus, jo šis tonis man ir par tumšu.
Iespējams, ka nākotnē turpināšu krāsot savus un mammas matus ar šo krāsu, ja būs atlaides, jo cena bez atlaides ir dārgāka, kā dažas profesionālās matuus krāsas, piemēram, Estel.

Cena:
ar atlaidi 3.99ls, bez atlaides, pie 5ls
Veikals:
Drogas un citi veikali ar kosmētiskajām nodaļām.

2 komentāri: