pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Himalaya Herbals maigi attīrošs aprikožu skrubis

Rakstu par šo skrubi, jo veikalā Drogas šobrīd norisinās akcija un šo skrubi var iegūt pilnīgi par brīvu, iegādājoties Himalaya produktus par summu 4.99ls.

Es šo skrubi iegādājos jau decembrī un man ir bijis laiks, lai to izmēģinātu un nu dalītos viedoklī ar jums.

Jau esmu rakstījusi par Himalaya valriekstu skrubi un Чистая Линия aprikožu kauliņu skrubi.

Ar Himalaya kosmētiku esmu apmierināta un tā vēl nav likusi man vilties. Arī šoreiz esmu apmierināta ar šo skrubi un Himalaya kosmētiku mēģināšu vēl un vēl.

Nedaudz par skrubi:


Attīra ādu no atmirušām šūnām un novērš pūtīšu rašanos.
Skrubis visiem ādas tipiem.
Ikdienas sejas ādas kopšanas laikā, āda netiek pietiekami attīrīta no netīrumiem un dekoratīvās kosmētikas. Maigs aprikožu skrubis dziļi attīra poras un stimulē jaunu ādas šūnu augšanu.  Skrubja sastāvā esošās aprikožu kauliņu granulas maigi attīra ādu no atmirušām šūnām un attīra poras, kviešu graudu eļļa mitrina un baro ādu ar E vitamīnu, uzturot dabisko ādas mitruma līmeni, bet sastāvā esošais ābols baro ādu un padara to veselīgi mirdzošu.

Lietošana:
uzklāj uz attīrītas sejas ādas, viegli iemasē ar cirkulārām kustībām apejot acu zonu. Nomazgā. Lietot 2 - 3reizes nedēļā.

Uzreiz sākšu ar to, ka asuma/maiguma ziņā, šo skrubi pielīdzinu jau iepriekš minētajām, šīs pašas firmas valriekstu skrubim.
Чистая Линия skrubis ir asāks.
Bet par šo skrubi, pilnīgā piekrītu ražotājiem, derēs visas ādas tipas, arī jūtīgas, atšķirībā no Чистая Линия skrubja.

Nesen vienā no LV blogiem izlasīju par to, ka autore droši iesaka Чистая Линия aprikožu skrubi sausas un jūtīgas ādas īpašniecēm. Nu, nu... padomājiet divreiz pirms to darīt.
Jo pat manu normāli taukaino ādu tas skrāpē un ir pēcsajūtas (neteikšu ka sāpes).

Atvainojos par atkāpi, vienkārši aizdomājos, cik viegli ir tā uzrauties uz tādiem ieteikumiem un pēc iedzīvoties problēmās.

Tad nu atgriežamies pie Himalaya skrubja, šo skrubi lietoju ikdienā. Šobrīd šādā salikumā: vienu reizi nedēļā Чистая Линия skrubi, divas reizes nedēļā šo vai valriekstu skrubi.

Es vairāk neiedalu skrubjus, kurš patīk vairāk, kurš mazāk, šobrīd mācos tos kombinēt.


Kam ir radušās domas, vai mēģināt vai nē, droši iesaku pamēģināt! Arī cenas ziņā cena nav augsta, uz atlaidēm vispār zem 2ls, internetveikalos šobrīd 150ml iepakojumu var nopirkt par 1.40ls.

Es šobrīd domāju, ko vēl pamēģināt no Himalaya sejas kopšanas līdzekļiem, skrubis tas nebūs, jo jāizlieto mājās esošie, varbūt kāds ieteiks kādu produktu?

Visiem veiksmīgu jauno darba nedēļu!

Šodien būs vēl viens rakstiņš par manu topa matu kondicionieri!

3 komentāri:

  1. no HH taukainai ādai ļoti laba ir Nīma sejas maska :)

    AtbildētDzēst
  2. putas sejas mazgāšanai gan ir pilnīgi nederīgas, pirmkārt smarža ir briesmīga, kā CIFam, un produkts arī neko nedod.

    AtbildētDzēst
  3. Man gan ļooti patika putas sejas mazgāšanai un gēls arī. Vari šos 2 izmēģināt.

    AtbildētDzēst